Bocentret Sundholm - for kvinder

Mangler du et midlertidigt sted at bo? Bocenteret Sundholm er et skærmet herberg kun for kvinder, som har sociale problemer evt. kombineret med et problematisk forbrug af rusmidler.

På Bocenteret Sundholm kan du bo midlertidigt i trygge rammer og få den nødvendige ro og stabilitet i dit liv. Bocenteret rummer 49 boenheder på Sundholmsvej, hvor du bor i små fælles boenheder med 3-5 naboer. Her deler beboerne køkken og bad.

Sådan får du en plads i Bocenteret Sundholm

Du er velkommen til at ringe eller komme forbi, hvis du kunne tænke dig at få en plads i Bocentret.

Møder du op, vil du blive tilbudt en samtale med en medarbejder og sammen vil I snakke om, hvorvidt du tilhører herbergets målgruppe. Tilhører du målgruppen, vil du blive tilbudt en plads, når der er ledige værelser til rådighed.

Har vi ikke et ledigt værelse til dig, forsøger vi at hjælpe vi dig videre til et alternativt tilbud.

Når du bor i Bocenteret Sundholm

Som beboer i Bocenteret, får du mulighed for at skabe ro omkring dig selv for en periode i dit liv, med professionel hjælp og støtte omkring dig.

Det er individuelt og derfor meget forskelligt, hvilke ønsker og behov den enkelte har for omsorg, støtte og rådgivning og hvad der giver bedst mening i netop din situation.

Mens du bor i Bocenteret, kan du få rådgivning og støtte til at komme videre i egen bolig eller andre varige boformer. Der er mulighed for at få tolkebistand, hvis du ikke har dansk som modersmål.

Når du bor i Bocenteret Sundholm, får du tilbudt:

  • En plan for opholdet, som udarbejdes i fællesskab mellem dig og din kontaktperson med fokus på de aspekter i dit liv, som du har brug for at arbejde med.
  • Råd- og vejledning omkring job og økonomi.
  • Støtte til kontakt til andre offentlige myndigheder.

Det er tilladt at have sine husdyr med.

Bocentret Sundholm

Bocentret Sundholm

Sundholmsvej 14A

2300 København S